Registrering som AdWeb-Partner

Fyll ut skjemaet under for å registrere deg som Partner hos AdWeb
slik at du kan tjene mer penger på dine likes og/eller følgere.


Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnr/Sted  
Mobil
Epost


Adresse til din blogg / facebook-gruppe / instagram-side
og eventuelt mer informasjon om deg selv:


Jeg bekrefter med dette at jeg er over 16 år.
Du vil motta passordet fra oss når din Partnerside er opprettet.
Ofte Spurte spørsmål

Hvordan fungerer det?
Vi har kontakt med selskaper som ønsker å markedsføre produkter og tjenester. Våre AdWeb-Partnere består av bloggere, grupper og sider som ønsker å tjene penger på å markedsføre disse på sine sosiale medier.

Du som partner velger selv hvilke produkter og tjenester du ønsker å reklamere for, og hvor mye og hvor ofte. Du får tildelt dine unike linker for hvert produkt som du kan bruke i bloggtekster, reklamer, bilder og i andre sosiale medier m.m. Når én av dine følgere gjør et kjøp via disse linkene får du godskrevet en provisjon som utbetales som lønn (minus skatt/avgifter) rett på kontoen, eller de som er næring sender oss faktura. Det er ingen hake og det er helt GRATIS!


Hvordan kommer jeg i gang?
Å komme i gang er enkelt. Fyll ut og send inn registreringsskjemaet og vi vil opprette din personlige partnerside. Når denne er klar får du tilsendt passordet på sms. Du kan da logge deg inn på adweb.no for å se dine unike linker, hvor mange besøkende du har generert og hvor mye penger du kan tjene, og hva du har tjent.


Må jeg betale noe?
Nei. Det koster deg ingenting å være AdWeb-Partner. Vi vil derimot utbetale penger til deg når du skaper salg for våre leverandørers produkter og tjenester.


Hvor mye kan jeg tjene?
Hvor mye du tjener vil avhenge av hvor mange salg dine følgere genererer. Du vil tjene mellom kr 50 til 200 per salg avhengig av produkt og innsats. For mer informasjon om provisjonen pr salg se din personlige partnerside.

Flere av bloggerne med større innsats genererer opp mot 1000 salg som gir lønninger opp mot kr 100.000,- pr måned.


Hvordan blir jeg betalt?
Som privatperson får du utbetalt lønn som frilanser (minus skatt/avgifter) rett til din bankkonto. Ved f.eks. provisjon kr 10.000,- går 1410,- til arbeidsgiveravgift, 2835,- til skatt (hvis 33% skattetrekk) og utbetalt til din konto kr 5755,-.
Er du næring sender du oss en faktura på hele beløpet, f.eks. kr 10.000,- (+mva hvis du er mva-registrert).
Utbetalinger skjer en gang pr måned.


Er mine personlige data trygge hos dere?
Ja. Dine detaljer vil ikke bli utlevert til en tredjepart uten din tillatelse. Du står fri til å avslutte ditt partnerskap når du selv måtte ønske.


Må jeg undertegne en avtale?
Nei. Du er ikke forpliktet til en avtale, hverken mot oss eller leverandør. Dette er en tjeneste hvor du genererer inntekt basert på egeninnsats.


Hvor gammel må jeg være?
Minstealderen er 16 år. Er du under 16 år må dine foresatte registrere seg som AdWeb-Partner.Adweb.no
Sales AS - Pilestredet Park 11 - Postboks 4510 Nydalen - 0404 Oslo
Epost: post@adweb.no - Tlf. 991 59 488 - Org.nr. 991 436 812